Räätälöity kokonaisuus taloyhtiön tarpeiden mukaan

Olemme erikoistuneet taloyhtiöille tarkoitetun eTolppa-järjestelmän suunnitteluun ja asentamiseen Etelä-Suomen alueella. Olemme projektissa mukana aina kartoituksesta käyttöönottoon asti.

  • Lataa sähkö- tai hybridiautoa
  • Lämmitä ja säästä jopa 65% sähkössä
  • 100% kotimainen tuote

Kauttamme saat muun muassa pysäköintialueen järjestelmäsuunnittelun, Seti-sertifioidun kartoituksen kohteen soveltuvuudesta sähkö- ja hybridiautojen lataukseen, sähkö- ja kaapeliurakoinnin maanrakennustöineen, asennukset sekä ylläpito- ja huoltotyöt.

Asukaskysely

Lisäksi voimme tuottaa latausratkaisuja miettivän talo- tai pysäköintiyhtiön päätöksenteon tueksi kyselyn asukkaiden tulevaisuuden toiveista ja näkemyksistä sähkö- ja hybridiautojen hankintasuunnitelmiin.

Selvitys kiinteistön soveltuvuudesta autojen lataukseen

395€ (sis. ALV)

Kartoituksen tarkoitus on selvittää kiinteistön nykyisen sähköistyksen soveltuvuus sähköajoneuvojen lataukseen. Samalla kartoitetaan älykkään lämmitys- ja latausjärjestelmän mahdollistama sähkönsäästö vuositasolla.

Kartoituksesta taloyhtiö saa kirjallisen raportin, josta selviää suomeksi kuinka monta lataustolppaa kohteeseen voidaan asentaa ja mikä tolppien maksimilatausteho on. Raportista löytyy myös mahdolliset turvallisuusriskit.

Sähkösuunnitelmat niin pieniin kuin isoihin kohteisiin

Hyvällä sähkösuunnittelulla varmistetaan kustannustehokas ja asiakaslähtöinen lopputulos budjettia ja aikataulua kunnioittaen. Olemme erikoistuneet KNX-toteutuksiin sekä ABB:n Free@Home -ratkaisuihin.

  • Liike- ja toimistorakennussuunnittelu
  • Pientalokohteiden suunnittelu
  • Pysäköintialueiden järjestelmäsuunnittelu
  • Telesuunnittelu
  • KNX-kiinteistöautomaatio
  • ABB free@home
  • Dali-valaistusohjaus

KNX-kiinteistöautomaatio tuo talotekniikan nykyaikaan. KNX:n avulla kodin eri toimintoja voidaan ohjata vaivattomasti paikallisilta näytöiltä tai kauko-ohjauksella. Käyttäjäystävällinen KNX-kiinteistöautomaatiojärjestelmä parantaa asuinmukavuutta, energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Järjestelmään voidaan kytkeä muun muassa valaistus, ilmanvaihto, lämmitys, verho-ohjaukset, monipuoliset anturit ja kodin turvajärjestelmät.

ABB free@home on helppokäyttöinen asuntoautomaatio. Järjestelmän avulla kodin eri toimintoja voidaan ohjata vaivattomasti paikallisilta näytöiltä tai kauko-ohjauksella. Käyttäjäystävällinen free@home kotiautomaatiojärjestelmä helpottaa asuinmukavuutta ja turvallisuutta. Järjestelmään voidaan kytkeä muun muassa valaistus, lämmitys, verhomoottorit sekä ovipuhelinjärjestelmän. Myös kodin muut laitteet voidaan liittää IO yksiköiden kautta järjestelmään.

DALI -valaistusohjaus (Digital Addressable Lighting Interface) perustuu kansaivälisiin standardehin ja se soveltuu sekä kaupallisiin, arkkitehtoonisiin että yksityisten kotitalouksien valaistusratkaisuihin. DALI mahdollistaa helposti muunneltavat ja säädettävät valaistusratkaisut, jotka on mahdollista toteuttaa kaikilla tunnetuimpien valaisinvalmistajien tuoteilla.

Sertifioidut sähköasennukset 30 vuoden kokemuksella

Teemme ammattitaitoiset sähköasennukset Uudenmaan alueella niin pieniin kuin suuriinkin kohteisiin sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa.

Asiakkainamme ovat yritykset, yhteisöt, yksityiset kuluttajat, taloyhtiöt ja rakennusliikkeet.

Autamme mielellämme

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä alla olevalla lomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse:

info@tehomen.fi tai 050 514 2018